Mijn portfolio

Of toch een kleine indruk ervan. Want 28 jaar acteren, dat brengt al een heel pak mooie en boeiende momenten met zich mee.

Veel te veel om hier te tonen. 


En als je me vraagt: wat doe je het liefste? Dan is het antwoordt kort maar krachtig: spelen!


Ik hou van ontroerend kindertheater, van geestig theaterspel en absoluut van improvisatie.

En dan veilingmeester! Een vak apart. Ik maak van elke veiling een waar spektakel met onverwachte wendingen en steeds doorspekt met een stevige portie humor.  


Doorheen de jaren heb ik zoveel verhalen opgebouwd, acts gecreëerd en een ware collectie aan kostuums vergaard. Mijn lief denkt dat die niet in ons nieuwe huis gaan passen. Of dat uiteindelijk gaat lukken vertel ik je graag. Of volg mij op instagram. Zeker doen!Acts

Een act (spreek uit: ekt) is een optreden van een artiest in een show. Dat kan in het theater zijn, op televisie of zelfs op straat. Een act heeft als doel het publiek te vermaken, te verrassen, aan het lachen te maken of te ontroeren. 


Deze omschrijving kan dan wel van google komen, het illustreert wat een act brengen voor mij inhoudt. Ik wil verrassen én ontroeren én mijn publiek aan het lachen brengen. En daarvoor creëer ik unieke, atypische personage acts. 


De zebraman

De kamerplant

Volg mijn creatieve reis!

Volg mij op social media om op de hoogte te blijven van mijn werk.